[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Iunie 2022 11:00

Declarație: Dacă nu era rezistența eroică a Ucrainei în acest război, nu exista nicio integrare europeană, era numai vecinătate

Dacă nu era rezistența eroică a Ucrainei în acest război, nu exista nicio integrare europeană, era numai vecinătate. Declarația a fost făcută de ex-președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, până la 24 februarie 2022 extinderea Uniunii Europene era un subiect tabu.

„Aceasta este o problemă la nivelul politicienilor din anumite țări UE care de ani de zile blochează orice extindere, fiind duplicitari”, a adăugat el.

Dorin Chirtoacă a constatat că „simptomatic este faptul mai marii noștri au mulțumit cui vreți, dar nimeni dintre ei nu a mulțumit Ucrainei și nici măcar nu au amintit de ea”.

„Bravada guvernării noastre cu privire la progrese, merite și rezultate, drept motive pentru care am devenit stat candidat, este un lucru fățarnic și josnic, este ca și cum ai cânta și ai juca hore pe gemete și osemintele muribunzilor încă vii”, a subliniat politicianul, adăugând: „deci, sa fim recunoscători și să mulțumim Ucrainei pentru sacrificiu!”

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...