[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important12 Iunie 2022 07:00

Ocupațiile actuale ale fostului Ambasador Fruntașu: A-a-a, mai fac beton și sudez

Iulian Fruntașu, fost Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, doctor în științe politice, scriitor, într-un interviu pentru TRIBUNA, a fost întrebat: ”Diplomație, politică, televiziune, literatură… cum se leagă toate aceste domenii și unde v-ați regăsit cel mai mult/vă place cel mai mult?”.

„A-a-a, mai fac beton și sudez, apropo, dacă are nevoie cineva de lucrători… Nu sunt pompier, ce-i drept și nu opresc caii din mersul lor, dar altfel nici eu nu știu cum se leagă multe dintre lucrurile pe care le-am făcut și le fac. Probabil, îmi place să-mi încerc puterile în diferite domenii sau poate pur și simplu îmi place să trăiesc. E un sentiment extraordinar să fii în viață, cât de banal n-ar suna această afirmație, iar muncile variate îți oferă perspective nebănuite asupra oamenilor și a vieții”, a declarat el.

Totodată, Iulian Fruntașu a spus că încearcă să ajute la transformarea economică a țării, atât cât poate și cât îl duce capul, la Zona Economică Liberă Bălți unde este un colectiv extrem de bine pregătit, în frunte cu un manager care ar putea conduce liber vreo companie ca Siemens sau Mercedes, la abilitățile sale, mai puțin apreciate aici, la justa lor valoare.

„Mai sunt și moderator al unei emisiuni de politică externă la TVR Moldova care apare duminica seara”, a adăugat fostul Ambasador.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...