[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news9 Iunie 2022 06:00

Analist: Remanierile guvernamentale sunt un lucru firesc. Dacă ne amintim de PCRM, în 2001...

Analistul politic Igor Boțan se arată sigur că vor fi remanieri guvernamentale și, spune el, lucrul acesta e unul firesc, informează TRIBUNA.

„Cu certitudine vom avea remanieri – dacă despre acest lucru a vorbit Președintele și Președintele Parlamentului. Plus la toate, remanierile sunt un lucru absolut firesc, normal. Dacă ne amintim de PCRM, în 2001, care avea majoritate constituțională, în jumătate de an de 3 ori a făcut remanieri, iar într-un an a curățat o treime din membrii Guvernului.

Când guvernarea e responsabilă, ea trebuie să fie responsabilă. Și dacă unii miniștri nu fac față, ei trebuie schimbați.

Cel mai important e ca, acei care vin să fie de o calitate mai bună”, a declarat el, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Fiind întrebat în ce domenii ar fi nevoie de schimbări, Igor Boțan a spus că nu va da nume, dar constată că multă lume e nemulțumită de domeniul economic.

Expertul  a mai menționat că, „doamna Premier poate fi mulțumită de prestația miniștrilor”, dar vedem că, cetățenii sunt nemulțumiți de contractul semnat cu Gazprom, sunt nemulțumiți și fermierii, transportatorii…

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...