[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Mai 2022 09:05

(FOTO) Tradiția de final de mai a ex-Președintelui Igor Dodon, de mai bine de un deceniu

„Deja de mai bine de un deceniu, an de an, la finele lunii mai, mă aflu alături de elevii și profesorii gimnaziului din satul meu natal Sadova, precum și din satul de baștină al mamei mele, Căpriana”. Despre aceasta a scris Igor Dodon, ex-Președintele țării, ieri, pe Facebook, informează TRIBUNA.

Într-o atmosferă de sărbătoare, prilejuită de marcarea celui mai așteptat eveniment al anului – Gala Olimpicilor, politicianul a înmânat Diplome de merit și premii bănești elevilor care, pe parcursul anului de studii, au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cadrul mai multor competiții sportive.

„M-am bucurat să aflu că numărul copiilor cu o reușită mai bună este în creștere, fapt ce demonstrează că asemenea evenimente prezintă pentru ei o adevărată motivare. Sunt convins că tinerii sunt viitorul Moldovei și este de datoria noastră să-i încurajăm și să-i susținem.

Le-am urat copiilor curaj, sârguință, ambiție, încredere în forțele proprii și am exprimat recunoștință pedagogilor pentru dăruirea și devotamentul profesional de care dau dovadă în aceste timpuri complicate”, a mai spus Igor Dodon.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...