[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important22 Mai 2022 12:00

(ACUM 1 AN) Schimbări pe lista PAS

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 22 mai 2021.

Schimbări pe lista PAS

Nata Albot a declarat că se retrage de pe lista candidaților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de deputat, unde era pe poziția a opta, urmare a unui scandal legat de faptul că în 2016, pe Aeroportul Internațional Chișinău, în posesia ei a fost găsit un pachet cu marijuana. Ulterior, conducerea PAS a anunţat că a luat act de decizie și Consiliul Politic Național va face modificări în lista pentru Parlament.

Ședința staff-urilor PDM

Partidul Democrat din Moldova a convocat o ședință de lucru cu staff-ul central și staff-urile raionale ale partidului, aceasta făcând parte din pregătirile pentru campania electorală pentru 11 iulie.

Platforma DA – la Bălți

Andrei Năstase, liderul Platformei DA, împreună cu deputata Arina Spătaru și mai mulți reprezentanți ai organizațiilor formațiunii din nordul țării, s-au aflat la Bălți, unde erau marcați 600 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

PAS a început campania electorală 

Conducerea PAS a anunțat startul campaniei electorale pentru anticipatele din 11 iulie, după ce, cu o zi o mai devreme, formațiunea a fost înregistrată în calitate de concurent electoral.

Școala Tinerilor Democrați

Organizația de tineret a Partidului Democrat din Moldova – Tinerii Democrați, a inaugurat Școala Tânărului Lider Politic, ediția 2021, care s-a desfășurat pe parcursul a două zile. La deschidere a participat conducerea organizației și secretarul general al formațiunii, Alexandru Jizdan.

Concurs lansat de Parlament

Parlamentul Republicii Moldova a lansat un concurs de creație în contextul aniversării a 30 de ani ai Legislativului. Tineri cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani au fost invitați să participe la concursul de eseuri cu tema „Activitatea unui deputat în 101 de cuvinte”.

sursa: Almanah Politic 2021

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...