[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news20 Mai 2022 14:18

Peste 200 de propuneri orientate spre perfecționarea legislației și a procedurilor electorale

Peste 200 de propuneri orientate spre perfecționarea legislației și a procedurilor electorale au fost recepționate de Comisia Electorală Centrală (CEC), informează TRIBUNA.

„În acest fel, invităm părțile interesate să consulte tabelul de sinteza a propunerilor la proiectul de hotărâre „Cu privire la înaintarea propunerilor de modificare a Codului electoral și a legislației conexe”” – a menționat CEC.

Primul capitol, care a fost publicat , ține de sinteza comentariilor și recomandărilor făcute de subiecții interesați la compartimentul legat de dreptul de a alege și de a fi ales.

„În acest fel, CEC consolidează activitatea de evaluare a legislației electorale și conexe și, pe 25 mai curent, va prezenta, în cadrul unui eveniment public, viziunea autorității electorale pentru perfecționarea legislației și a procedurilor electorale, precum și proiectul unui nou Cod electoral” – mai comunică instituția.

Documentul ce conține sinteza obiecțiilor şi propunerilor/recomandărilor îl găsiți pe pagina web oficială a Comisiei, la rubrica „Transparența decizională”, compartimentul „Procesul decizional” sau aici.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...