[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news6 Aprilie 2022 06:00

PAS se pregătește să dea o nouă lovitură: „E timpul să ne concentrăm atenția pe...”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a câștigat, cu candidatul său – Maia Sandu, prezidențialele din 2020 și a obținut majoritate – 63 de mandate de deputat, la parlamentarele din 2021, preluând guvernarea țării, iar acum se pregătește să dea o nouă lovitură – să preia și conducerea Primăriei capitalei, informează TRIBUNA.

Igor Grosu – unicul candidat la șefia PAS, în documentul moțiunii depuse pentru dezbateri la Congresul formațiunii din 15 mai curent, a vorbit despre obiectivele pe termen scurt și mediu ale echipei de conducere, pe care o propune.

El spune că „următorii trei ani vor fi intenși din punct de vedere electoral”, iar alegerile locale din 2023 „vor fi cruciale” și PAS își propune să participe cu echipe consolidate în toate localitățile țării.

„Extrem de importante vor fi și alegerile pentru postul de primar general al municipiului Chișinău. Din motive obiective, PAS nu a participat niciodată cu un candidat propriu la alegerile din capitală (2018 și 2019), de aceea este timpul să ne concentrăm atenția pe preluarea puterii la Chișinău, unde este concentrată 2/3 din economia țării” – menționează liderul interimar al partidului de guvernare.

Potrivit spuselor sale, „Chișinăul are nevoie de o administrație eficientă, integră, onestă și profesionistă pentru a devenit cu adevărat o capitală europeană.”

Cristina Gurez

 

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...