[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important17 Ianuarie 2022 11:44

Ex-ministrul Nagacevschi: „Plasez câteva poze de la casa mea de milioane”

Fostul ministru al Justiției, viceprimar al capitalei, Fadei Nagacevschi și-a arătat casa în care locuiește, informează TRIBUNA.
„Astăzi pe la 07:30 au ajuns și la mine să-mi filmeze/fotografieze casa de ,,milioane”. Plasez câteva poze de la casa mea de milioane.
Vreau să văd ce vor scrie și ce poze vor face pentru a încerca să convingă opinia publică cât de milionar sunt. Din câte înțeleg sunt aceiași care au inventat ,,povestea” despre vilele de la Holercani și despre care tac acum”, a declarat el, într-o postare pe Facebook, adăugând: „Cu detalii despre ce și cum revin după ce-și publică jurnaliștii marea „investigație””.
De altfel – a mai spus Nagacevschi – „pentru cei ce vor să vadă și să înțeleagă pot analiza declarațiile mele de avere, inclusiv cea depusă urmare a angajării în calitate de viceprimar”.
Amintim că, la 15 ianuarie curent, primarul capitalei, Ion Ceban și-a arătat casa, după ce în spațiul public au apărut informații că locuiește într-o casă de aproximativ 5 milioane lei.
Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...