[ X ]
[ X ]
Breaking news14 Ianuarie 2022 12:00

Fruntaș al guvernării: Simțim dezamăgire în societate, dar avem 3 ani ca să punem bani în buzunarul oamenilor

Dumitru Alaiba, președintele Comisiei parlamentare pentru Economie, Buget și Finanțe, fruntaș al actualei guvernări, afirmă că-n cele 6 luni, împreună cu colegii săi, de când sunt la putere, nu au reușit să livreze atât de mult pe cât au promis, dar și că simt un nivel de dezamăgire în societate, informează TRIBUNA.

„S-au reușit multe lucruri, nu s-a făcut poate ceea ce oamenii așteaptă pe deplin – au fost multiple crize, turbulențe… Nu cred că cineva dintre colegii mei e satisfăcut de ceea ce am livrat. Eu cred că trebuie mai multă liniște, aceeași criză a gazelor să nu fi existat, am fi reușit mai mult… Dar avem 3 ani la dispoziție pentru a livra, pentru a pune bani în buzunarul oamenilor și a îmbunătăți viața lor”, a declarat Alaiba, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Politicianul a mai spus că este clar de ce există dezamăgire în societate.

„Să nu negăm, simțim o dezamăgire, un anumit nivel de dezamăgire și e explicabil, pentru că oamenii văd aceleași facturi – care sunt în creștere, și ei cumva își pierd cumpătul. E ușor să explici că asta se întâmplă în toată lumea, dar la modul practic când vezi că facturile cresc de la o lună la alta, sigur îți pierzi cumpătul”, a mai declarat fruntașul guvernării.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...