[ X ]
[ X ]
Important14 Ianuarie 2022 14:02

(FOTO) Ion Ceban și-a arătat factura: „E grav”

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, a fost întrebat care este suma facturii la gaz primită acasă și, astfel, a prezentat-o pe rețelele de socializare, informează TRIBUNA.

„E o situație gravă și tristă pentru toți cetățeni.

Ce fac oamenii care au un salariu de 5000 de lei, chiar și 8000 sau 10000 de lei și cum să trăiască în această perioadă rece a anului?

Iată de ce am propus Guvernului să aplice metoda achitării eșalonate a facturilor pe parcursul celor 12 luni”, a declarat primarul.

Edilul a mai spus că este grav că majorarea semnificativă a prețului la gaz o resimțim la întreținerea instituțiilor sociale și a Primăriei.

Vom prezenta și aceste sume.

„În urma acestor scumpiri, vor fi cheltuieli suplimentare din bugetul municipal, care nu au fost preconizate din motiv că cei de la guvernare au ascuns până în ultimul moment că vor avea loc noi scumpiri la gaz.

Am mai văzut propunerea prostească a celor care guvernează – să facem economii în instituțiile de stat.

Noi nu vom face economii pe sănătatea copiilor din școli, pacienților din spitale, a oamenilor care lucrează în instituții”, a menționat el, precizând: „În ultimii 2 ani am înțeles că sănătatea ne costă mult și nu mă refer la bani, dar la viețile oamenilor pierdute.”

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...