[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv8 Ianuarie 2022 08:00

Feiruz Isaev, directorul general al companiei „LUKOIL-Moldova” - laureat al Premiilor TRIBUNA 2021

Directorul general al companiei „LUKOIL-Moldova”, Feiruz Isaev s-a învrednicit de Premiul TRIBUNA, ediția a XI-a.

Distincția i-a fost acordată pentru că în 2021 compania „Lukoil Moldova” și-a consolidat rolul de lider pe piața produselor petroliere din Republica Moldova.

Feiruz Isaev a mulțumit pentru premiu și a declarat că este o notă bună pentru companie.

„Este un premiu bun. Vă mulțumim că urmăriți situația pe piața produselor petroliere din Republica Moldova. Dacă ați considerat că suntem lideri în acest domeniu, pentru noi este o notă foarte bună. Mulțumim!”, a declarat Feiruz Isaev.

Feiruz Isaev a primit din partea TRIBUNA tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată manual la comanda portalului nostru; vin extraordinar produs de partenerul nostru – „Sălcuţa”; câte un „Almanah Politic-2020” și cărți semnate de Igor Volnițchi.

Precizăm că, „LUKOIL-Moldova” a fost creată în 1995. Actualmente operează cu trei baze petroliere şi un terminal de gaz, precum şi mai mult de 100 de staţii de alimentare. Benzinăriile „LUKOIL-Moldova” sunt situate în toate regiunile țării, acoperind aproximativ o treime din piața cu amănuntul a produselor petroliere și a gazelor lichefiate în Moldova.

Cristina Parfeni

Republicat din 7 decembrie 2021

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...