[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alegeri 202311 Decembrie 2021 14:11

(VIDEO) Parlamentul a dat start sezonului sărbătorilor de iarnă

Parlamentul Republicii Moldova a dat start sezonului sărbătorilor de iarnă printr-un șir de activități, inclusiv în format online, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

În seara zilei de ieri au fost aprinse sute de luminițe pe bradul din holul instituției și în scuarul din fața clădirii. Datorită iluminării multicolore festive, clădirea Legislativului devine mai elegantă pe timp de seară.

Tot ieri s-a încheiat etapa de înregistrare la cea de-a doua ediție a Concursului online de colinde și urături, la care au trimis mesaje video peste 150 de interpreți amatori din țară și din diasporă. Toate colindele și urăturile vor fi plasate pe pagina de Facebook a Parlamentului pe 15 decembrie, iar pe 21 decembrie vor fi anunțate rezultatele concursului. Primele trei video-uri, categoria copii, și primele trei video-uri, categoria maturi, cu cel mai mare număr de vizualizări, vor fi declarate învingătoare.

Tradițional, în ajunul Crăciunului, Parlamentul desfășoară acțiuni de caritate. Și în acest an, va fi organizat, în format restrâns, un târg de Crăciun și mai multe acțiuni de susținere a unor familii.

Pandemia de COVID-19 a impus o nouă modalitate de organizare a evenimentelor publice. Astfel, programul sărbătorilor de iarnă se va desfășura în conformitate cu prevederile Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și a Planului de protecție și prevenire a infectării cu COVID-19 a instituției legislative.

Alte știri la rubrica

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...