[ X ]
[ X ]
Breaking news27 Noiembrie 2021 14:26

Andrei Năstase, cu colegii la Suceava: Să lăsăm timpul să ne măsoare vorbele si faptele!

“Felicitări dragi suceveni, felicitări dragi chișinăuieni! În aceste clipe trăim poate cele mai puternice sentimente de care sunt capabili să se bucure oamenii. Împreună cu colegii mei din Platforma DA ne aflăm la Suceava, unde în aceste momente se semnează acordul de înfrățire a Chișinăului cu municipiul Suceava, oraș din partea căruia am primit, cu modestie si recunoștința, titlul de cetățean de onoare” – a declarat Andrei Năstase, fondator al Platformei Demnitate și Adevăr(DA), informează TRIBUNA.

Politicianul a mulțumit și cu această ocazie, în mod special, primarului Sucevei, Ion Lungu pentru invitația delegației formațiunii, președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, deputatului și prietenului nostru Ioan Balan pentru implicare, dăruire și frățeasca susținere a năzuințelor noastre istorice și naționale.

“Încă acum trei ani, spuneam că singura soluție prin care se poate construi ceva durabil pentru comunitățile noastre sunt înfrățirile pe care ar trebui sa le facem cu cat mai multe comunități romanești.

Am muncit, alături de colegii mei, cu toata inima pentru realizarea acestui proiect pe care astăzi îl vedem cu toții împlinit!

Da, munca fiecăruia dintre noi pentru societate, va fi mereu răsplătita dacă este depusă din convingere, cu onestitate si dedicare. Și nu este vorba despre Năstase, Ceban, PSRM, Platforma DA sau oricine altcineva dintre consilieri, ci este vorba despre viitorul comunităților noastre, despre oameni, despre așteptările si speranțele lor.

Prin urmare, să lăsăm timpul să ne măsoare vorbele si faptele!”, a menționat Năstase.

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...