[ X ]
[ X ]
Important25 Noiembrie 2021 15:03

Rosian Vasiloi, la Kiev, a discutat cu directorul general al ICMPD

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, în debutul vizitei oficiale de la Kiev, a avut o întrevedere bilaterală cu Michael Spindelegger, Director General al ICMPD, transmite TRIBUNA.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre stadiul și perspectivele dialogului bilateral în domeniul gestionării frontierelor. De asemenea, a avut loc un schimb de opinii și propuneri privind acțiunile agendei comune.

În cadrul discuțiilor, șeful IGPF a exprimat sincere mulțumiri pentru parteneriatul de încredere și de lungă durată, care aduce un aport incontestabil instituției în consolidarea celor mai importante domenii, și anume în gestionarea eficientă a frontierei de stat.

La rândul său, Michael Spindelegger a mulțumit pentru cooperarea eficientă și, totodată, a exprimat aprecieri Poliției de Frontieră privind rezultatele și progresele obținute pe palierul managementului integrat al frontierei de stat.

În finalul ședinței, interlocutorii au validat unanim propunerea de a continua pe aceeași notă colaborarea bilaterală și au convenit asupra unei vizite a reprezentanților ICMPD în cadrul IGPF cu scopul identificării noilor direcții de parteneriat și asistență pe domeniile de interes comun.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...