[ X ]
[ X ]
Breaking news25 Noiembrie 2021 16:30

(FOTO) Cei 7 membri ai Consiliului de supraveghere și dezvoltare a furnizorului național de servicii media, desemnați de Parlament

Parlamentul a desemnat 7 membri ai Consiliului de supraveghere și dezvoltare a furnizorului național de servicii media. Candidații au fost propuși de Fracțiunea parlamentară „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și de organizațiile societății civile. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat cu votul a 81 de deputați, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

Astfel, pe un termen de 6 ani, au fost numiți în funcția de membru al Consiliului de supraveghere și dezvoltare al furnizorului public național de servicii media următorii candidați: Arcadie Gherasim, Sergiu Stanciu, Corneliu Popovici, Aurelian Dănilă, Loretta Handrabura, Cristian Jardan și Irina Mațenco.

Potrivit legislației, Consiliul de supraveghere și dezvoltare al furnizorului public național de servicii media este format din șapte membri, trei propuși de fracțiunile parlamentare și patru înaintați de organizațiile societății civile. Membrii sunt numiți în funcție cu votul majorității deputaților aleși.

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...