[ X ]
[ X ]
[ X ]
Știri23 Noiembrie 2021 09:13

Marina Tauber către bălțeni: Plecăciuni până la pământ pentru felul în care v-ați organizat, cum v-ați mobilizat, cum ne-ați votat

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar la Bălți, Marina Tauber, le mulțumește alegătorilor care au susținut-o masiv, în primul tur de scrutin al alegerilor locale noi din Bălți, din 21 noiembrie. De asemenea, Tauber le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în organizarea campaniei electorale pentru acest scrutin, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat al formațiunii.

„Plecăciuni până la pământ pentru felul în care v-ați organizat, cum v-ați mobilizat, cum ne-ați votat și le-ați arătat celor care au adus orașul în starea în care se află, care l-au distrus, că locul lor este în altă parte, dar în niciun caz în Primăria din Bălți”, a declarat Marina Tauber.

De asemenea, Marina Tauber a adresat un mesaj către oponenți prin care îi îndeamnă să demonstreze că pot concura și pierde cu demnitate.

„Campania electorală pentru primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie am desfășurat-o corect și decent. Sper că în cel de-al doilea tur de scrutin nu vor continua atacurile la care am fost supusă. Demonstrați măcar o dată că puteți juca demn și că știți să pierdeți cu demnitate. Sunt o sportivă adevărată. Foști sportivi nu există. Vreau să înving, împreună cu echipa mea în mod profesionist, corect, fără capcane și viclenii și cer ca și dumneavoastră să procedați la fel. Vă rog să jucați conform principiului fairplay”, a mai afirmat Marina Tauber.

Precizăm că, candidatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, în primul tur al alegerilor locale din 21 noiembrie, a obținut la Bălți cele mai multe voturi – 15918 (47,93%). Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc peste două săptămâni. Marina Tauber se va confrunta cu Nicolae Grigorișin.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...