[ X ]
[ X ]
Important17 Noiembrie 2021 16:54

Ion Ceban: Astăzi, la Bruxelles, am prezentat dosarul pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului 2024

„Astăzi, la Bruxelles, împreună cu delegația de la Chișinău am prezentat în fața juriului dosarul pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului 2024. Am vorbit despre tineri, despre Chișinău, despre implicare și perspective de viitor împreună cu tinerii noștri” – a comunicat primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, Chișinăul a ieșit în finală alături de alte 3 orașe europene (Lviv, Gent și Veszprem) și „faptul că am reușit din toate țările participante să ajungem în top reprezintă deja un succes pentru Chișinău.”

„Acest titlu important ar oferi tinerilor din Chișinău mai multe oportunități de implicare și dezvoltare alături de tânăra generație din orașe europene, cât și realizarea a sute de evenimente culturale, educaționale, programe de voluntariat, schimb de experiență în capitală.

Împreună cu echipa primăriei vom promova în continuare programe cu implicarea tinerilor, care să vină în susținerea lor și să reflecte interesele fiecăruia.

În acest context, am propus ca bugetul pentru anul viitor să fie dublat în acest domeniu, dar și alte domenii, cum ar fi cel social, cultural și de educație”, a subliniat Ceban.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...