[ X ]
[ X ]
Important1 Noiembrie 2021 11:00

Primele declarații ale noului președinte al Partidului „Pro Moldova”

Boris Foca, la 29 octombrie curent, a fost ales președinte interimar al Partidului „Pro Moldova”. El se declară onorat și, totodată, obligat să răsplătească încrederea ce i-a fost acordată, informează TRIBUNA.

„Doresc să întărim echipa, să o facem mai puternică, una care să fie capabilă să creeze lucruri bune, cu oameni pregătiți, muncitori, maturi și conștienți de valoarea lor. În acest sens doresc să vă adresez invitația de a vă alătura în acest proiect ce se află la început de drum și pe care împreună, îl putem contura și construi. Vreau să lucrez împreună cu cei mai buni, prezenți și viitori colegi, excelența fiind o valoare în care am crezut și în care voi continua să cred. Iar la drumul pe care abia am început să pășesc  vreau să o fac împreună cu dumneavoastră cu oameni care au reușit în domeniile lor de activitate. Antreprenori, oameni de știință și cultură, profesioniști în meseriile lor – acesta este target-ul ce mi-l propun în formarea acestei echipe la care vă invit să faceți parte. Și care nu doar m-ar ajuta, dar aș fi sincer onorat să cresc alături de dumneavoastră, împreună”, a declarat el, adăugând: „Cu expertiza fiecăruia dintre noi și ghidați de un ideal comun sunt ferm convins că putem realiza lucruri frumoase pentru cetățenii Republicii Moldova, sunt convins că putem realiza un proiect concret, temeinic și totodată și o cale pe care sunt ferm convins că și alții ni se vor alătura.”

Totodată, Foca s-a adresat cetățenilor, îndemnându-i să se alăture echipei sale „Să arătam împreuna că o „altfel de politică” nu este doar un demers politicianist, ci un obiectiv al unor oameni care azi fac parte din elita socială a țării, iar mâine ar putea da oameni de stat”, a conchis politicianul.

Amintim că, Andrian Candu a demisionat de la șefia Partidului „Pro Moldova”, iar ulterior au fost operate mai multe modificări în conducere.

Boris Foca este unul dintre fondatorii formațiunii.

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...