[ X ]
[ X ]
Important21 Octombrie 2021 16:00

O nouă întrevedere a lui Igor Dodon la Moscova: „Am fost invitat să...”

Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct al directorului executiv al Fundației „Roskongress”, informează TRIBUNA.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre posibilitatea ca reprezentanții businessului moldovenesc și ai organizațiilor obștești, precum și politicienii sa beneficieze de condiții preferențiale de participare la toate evenimentele organizate de „Roskongress”.

„De asemenea, am fost invitat să particip la mai multe evenimente ce vor avea loc în timpul apropiat, primul fiind Forumul Investițional din Soci, care se va desfășura în februarie 2022”, a anunțat Igor Dodon.

E de menționat că, „Roskongress” este una din cele mai mari companii organizatoare a diferitelor forumuri și expoziții din Rusia. Acesteia îi revin 80% din astfel de evenimente, inclusiv Forumul Economic Internațional din Sankt-Petersburg, Forumul Economic Estic din Vladivostok, Forumul Arctic, Forumul Energetic ș.a. Peste o săptămână, „Roskongress” va organiza în Italia Forumul Economic Eurasiatic Internațional.

 

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...