[ X ]
[ X ]
Important21 Octombrie 2021 09:00

(ACUM UN AN) Carte lansată de Bogdan Țîrdea

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 21 octombrie 2020.  

Şedința Consiliului Fondului Rutier

Prim-ministrul Ion Chicu a prezidat ședința Consiliului Fondului Rutier, în cadrul căreia a fost examinată și aprobată co-finanțarea din resursele fondului rutier a Proiectului de Îmbunătățire a Drumurilor Locale, implementat din sursele oferite de Banca Mondială (BM).

Anunţul lui Ion Ceban

Primarul municipiul Chișinău, Ion Ceban a anunțat că își ia concediu din cont propriu pentru a-l susține în campania electorală pe candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

Carte lansată de Bogdan Țîrdea

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Bogdan Țîrdea, într-o conferință de presă, a lansat cartea „Societatea civilă a Republicii Moldova: Sponsori. ONG-crație. Războaie culturale”.

Briefingul lui Ghenadie Buza 

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM), șeful Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Ghenadie Buza, în cadrul unui briefing de presă, a anunțat despre o inițiativă legislativă în contextul stării de urgență în sănătate – pe perioada stării de urgență în sănătate publică, Guvernul să fie abilitat cu dreptul de a reglementa tarifele la serviciile de diagnostic de laborator al infecției COVID-19 și la serviciile de imunizare/vaccinare.

Şedinţa CSE

Prim-ministrul Ion Chicu a prezidat Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), în cadrul căreia au fost examinate mai multe subiecte urgente, ce ţineau de UTA Găgăuzia și raionul Ialoveni.

Start tipăririi buletinelor de vot 

Comisia Electorală Centrală (CEC) a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020, care urmau a fi distribuite secțiilor de votare deschise pe teritoriul Republicii Moldova.

Reprezentanţii raionului Hânceşti – la Guvern    

Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit la Guvern cu autoritățile publice locale din raionul Hâncești, inclusiv cu 10 primari din regiune, pentru a examina stadiul de realizare a proiectelor privind aprovizionarea cu apă potabilă a raionului.

Întrevederea lui Adrian Albu cu Heike Baddenhausen

Adrian Albu, Secretarul General al Parlamentului, a avut o întrevedere online cu  Heike Baddenhausen, Șefa Secretariatului Comitetului pentru afacerile UE al Bundestagului Republicii Federale Germania.

Valeriu Secaș a demisionat

Guvernul a rămas fără secretar general adjunct – Valeriu Secaș, care îndeplinea această funcție, a decis să demisioneze. Cererea sa a fost aprobată în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri.

 

Sursa: Almanah Politic-2020

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...