[ X ]
[ X ]
Știri19 Octombrie 2021 16:30

Ședință la IGPF! Rosian Vasiloi s-a declarat uimit la finalul întrunirii!

Conducerea Poliției de Frontieră i-a întrunit într-o ședință de lucru pe șefii Direcțiilor regionale și din subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF). Subiectele abordate au vizat activitatea subdiviziunilor prioritare fiind aspectele problematice și pregătirile necesare pentru perioada rece a anului, informează TRIBUNA.

Participanții au relatat problematicile persistente pe sectoarele de responsabilitate. Ulterior au fost precizate și unele soluții care implementate ar consolida nu doar activitatea propriu zisă, dar și relațiile cu alte autorități locale.

Rosian Vasiloi a insistat ca fiecare conducător de subdiviziune să asigure din timp echiparea subalternilor cu ținutele corespunzătoare de iarnă și să fie verificat sistemul de încălzire pentru a fi gata oricând de sezonul rece.

„La finalul ședinței de lucru, șeful Poliției de Frontieră a menționat că a fost uimit să descopere în depozitul instituției că încă din decembrie 2019 au fost achiziționate zece tablete Samsung fără a fi utilizate. Astfel acestea au fost oferite șefilor de Direcții regionale, SPF Aeroport Internațional Chișinău și Secției relații publice pentru desfășurarea transparenței organizaționale, comunicare rapidă, diminuarea numărului de documente pe suport de hârtie și promovarea activității zilnice” – comunică serviciul de presă al IGPF.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...