[ X ]
[ X ]
Important14 Octombrie 2021 09:00

(ACUM UN AN) Start tipăririi buletinelor de vot

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 14 octombrie 2020. 

Violeta Ivanov – în teritoriu

În timpul discuțiilor cu cetățenii pe care le-a avut în raioanele Nisporeni, Strășeni și Criuleni, Violeta Ivanov a prezentat viziunea sa și a echipei asupra dezvoltării țării.

Start tipăririi buletinelor de vot

Comisia Electorală Centrală (CEC) a început tipărirea buletinelor de vot pentru cele 139 secții de votare deschise peste hotarele țării.

Dumitru Diacov la discuţii cu observatorii   

Preşedintele fracţiunii PDM, Dumitru Diacov, a discutat despre desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale cu Şefa misiunii de observare BIDDO al OSCE ODIHR, Corien Jonker şi Martin Kunze, analist politic în cadrul aceleiaşi misiuni.

Şeful Guvernului – la inaugurarea unei expoziţii 

Prim-ministrul Ion Chicu a participat la ceremonia de inaugurare a expoziţiilor internaţionale specializate MOLDAGROTECH şi FARMER – 2020.

Preşedintele – la festivităţile dedicate hramului Chişinăului 

Preşedintele Igor Dodon a participat la festivităţile dedicate hramului Chişinăului, care au avut loc în centrul capitalei.

 

Sursa: Almanah Politic-2020  

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...