[ X ]
[ X ]
Breaking news6 Octombrie 2021 07:00

Igor Dodon: A fost comisă o greșeală politică fatală... este începutul sfârșitului pentru acest regim...

„A fost comisă o greșeală politică fatală. Să arestezi un Procuror General, fără temeiuri clare, cu mascați, în grabă, noaptea, din frică față de ceea ce cunoaște el și din neputința de a merge pe căi legale în demiterea lui – toate acestea arată că guvernarea se află în mare disperare. Și a luat pe căi foarte și foarte greșite” – a declarat Igor Dodon, liderul socialiștilor, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, nimeni nu poate ști exact care vor fi consecințele pe termen lung ale acestui abuz ieșit din comun asupra statului de drept, dar este clar că aceste consecințe vor fi negative pentru cei care au dat undă verde abuzului. Ei vor purta în cele din urmă răspunderea deplină pentru nebunia de astăzi.

„Stimați cetățeni, azi ne-am convins cât e de periculos pentru un stat de drept când dictatura se camuflează în democrație și când uzurparea puterii se ascunde după slogane proeuropene. Anume asemenea procese urmărim în ultimele luni și săptămâni, când rând pe rând instituțiile statului sunt capturate politic, mai ceva ca pe timpurile lui Plahotniuc, iar guvernarea efectuează o epurare totală a celor care nu sunt membri PAS sau nu poartă eticheta de „oameni buni”. Le amintesc celor de guvernare că vremurile mereu se schimbă, mai ales așa „vremuri bune” ca acestea, și atunci vor răspunde inevitabil pentru fărădelegile și precedentele periculoase pe care le comit ei azi”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a mai menționat că toți politicienii vor avea încă multe de spus despre ce s-a întâmplat ieri.

„Și nu doar politicienii, dar și cetățenii, procurorii, judecătorii. Este începutul sfârșitului pentru acest regim…”, a conchis politicianul.

 

Cristina Gurez 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...