[ X ]
[ X ]
Important22 Septembrie 2021 16:29

Două numiri la Poliția de Frontieră

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, comunică despre alte două numiri în funcție, importante pentru gestionarea eficientă a proceselor de lucru la frontieră. Astfel, de astăzi, cel mai solicitat și tranzitat punct de trecere a frontierei Leușeni are o nouă conducere – comisar Radu Zănoagă, în calitate de șef și comisar principal Natalia Donțova, șefă-adjunctă, informează TRIBUNA.

„Sunt doi colegi în care am toată încrederea și sunt convins că vor administra corect și operativ orice situație. Ani buni i-au dedicat controlului și supravegherii frontierei de stat, ambii bucurându-se de rezultate bune în activitate. Cu așa oameni vom consolidez echipa Poliţia de Frontieră, unde profesionalismul și integritatea sunt descrierile principale ale polițiștilor de frontier”, notează Vasiloi, pe facebook.

Preliminar, adaugă șeful Poliției de Frontieră, a fost finalizată cea de-a doua etapă privind managementul de resurse umane la nivel regional și tactic. „În continuare accentele vor fi puse pe activarea procesului de profesionalizare, instruire, dotare și dezvoltare instituțională”, a conchis Vasiloi.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...