[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news19 Septembrie 2021 13:30

Irina Vlah: Fac apel la toți locuitorii Găgăuziei să voteze oameni competenți, onești și constructivi

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a votat în cadul alegerilor pentru Adunarea Populară a Autonomiei, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

Bașcanul a votat în circumscripția electorală nr.1 din Comrat.
Din motivul unei traumei la picior, Bașcanul Găgăuziei și-a exercitat dreptul de vot la domiciliu, după ce a delus în prealabil o cerere la Biroul Electoral al secției de votare.
Guvernatorul a votat împreună cu mama – Natalia Vlah.

În declarația pentru presă, Irina Vlah a vorbit despre așteptările sale de la alegeri.

„Parcurgem o etapă complicată. Criza pandemică a fost agravată de conflictul politic agresiv de durată, care alimentează dispoziția pesimistă în societate. În același timp, alegerile sunt întotdeauna o oportunitate de a determina începutul unei noi etape – unei etape mai bune. Adunarea Populară este un organ important al puterii democratice, care poate aduca o contribuție esențială la dezvoltarea Autonomiei. Sper că deputații următoarei legislaturi se vor concentra pe construcție și dezvoltare. Fac apel la toți locuitorii Găgăuziei să voteze oameni competenți, onești și constructivi – oameni capabili să se ridice deasupra egoismului propriu și să lucreze pentru progresul Găgăuziei”, a declarat ea.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...