[ X ]
[ X ]
Important15 Septembrie 2021 09:11

Reprezentanții Î.S. ”Poșta Moldovei” și Poșta Estoniei, în ședință pentru consolidarea relațiilor bilaterale 

Reprezentanții Î.S. ”Poșta Moldovei” s-au întrunit într-o ședință de lucru cu colegii de la Eesti Post AG, informează TRIBUNA.
Scopul vizitei a fost consolidarea relațiilor bilaterale de parteneriat pentru dezvoltarea comerțului electronic, modernizarea serviciilor de livrare, automatizarea proceselor operaționale și logistice de prelucrare și distribuire a poștei.
Poșta Estoniei, în calitate de pioner în dezvoltarea serviciilor poștale electronice, dar și în dezvoltarea e-commerce, va susține Poșta Moldovei în procesul de digitalizare și modernizare a serviciilor, prin transmiterea bunelor practici în digitalizarea proceselor operaționale și a serviciilor prestate populației.
Punerea în aplicare a standardelor internaţionale recunoscute, inițierea schimbului de experienţă cu partenerii străini și menţinerea unei colaborări efective cu administraţiile poştale din alte țări stimulează dezvoltarea Î.S. ”Poșta Moldovei” atât pe piaţa internă, cât şi cea externă, plasând-o pe pozițiile unui partener de încredere.
Reamintim, că Î.S. Poșta Moldovei este cel mai mare operator de profil din Moldova, dispunând de o reţea teritorială de peste 1.200 de oficii şi agenţii poştale, care oferă un larg spectru de servicii poştale şi financiare în mai mult de 1.500 localităţi ale ţării.
Cristina Gurez 

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...