[ X ]
[ X ]
Important15 Septembrie 2021 15:00

Congres amânat… PAS va fi condus în continuare de președinte interimar! Igor Grosu a explicat care e situația!

Igor Grosu, președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a declarat că, Congresul partidului, programat pe data de 28 noiembrie curent, se amână, informează TRIBUNA.

„Era planificat pentru 28 noiembrie. Acum ținând cont de situația pandemică, noi ne lăsăm posibilitatea să revenim asupra deciziei, pentru că nu știm cum va evolua pandemia. Un congres a Partidului Acțiune și Solidaritate cu 50 de delegați nu prea seamănă a congres”, a declarat Grosu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Politicianul a mai spus că, în mod cert Congresul PAS trebuie să aibă loc.

„Congresul trebuie să fie, pentru că este o ocazie foarte bună, după un scrutin electoral, să vii și cu o resetare sau o reconfirmare în cadrul partidului, iar acest lucru nu trebuie să se întâmple numai la nivel central, dar pe toată verticala: la nivel de organizații teritoriale, organizații locale”, a precizat Grosu.

Totodată, el a menționat că va candida la funcția de președinte al partidului PAS, iar la întrebarea dacă și Premierul Natalia Gavrilița va candida la șefia formațiunii, Grosu a spus: „Nu am întrebat-o pe Natalia Gavrilița dacă va candida și ea, dar fiecare are dreptul să candideze”.

TRIBUNA amintește: Maia Sandu a renunțat la funcția de președinte și membru al PAS în decembrie 2020, când a ales funcția de Președinte al țării, care e incompatibilă cu calitatea de membru de partid.

 

Cristina Jicol

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...