[ X ]
[ X ]
Important1 Septembrie 2021 16:54

Andrei Spînu l-a prezentat pe noul șef al Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, l-a prezentat astăzi colectivului pe noul director al Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, Sergiu Bejan, informează TRIBUNA.

Potrivit ministrului, Bejan are o vastă experiență în proiectarea drumurilor și podurilor, este expert tehnic atestat la capitolul B. 3a, b, 4, 7, 8, C. în domeniile construcții rutiere și feroviare. De asemenea, a absolvit și obținut titlul de doctor în inginerie mecanică la Universitatea „Dunărea de Jos Galați” Facultatea de Mecanică din Brăila, România, și a publicat peste 25 de articole și publicații științifice. Acesta a participat în calitate de inginer șef de proiect domeniul „Construcții Rutiere” la peste 60 de obiecte a drumurilor naționale din Republica Moldova și România.

„De astăzi, domnul Bejan preia un domeniu care necesită, cu atenție, monitorizat, dezvoltat și pus la punct – fără mită, fără a face favoruri cuiva. Aveți toată încrederea noastră! Baftă multă!

În cadrul ședinței, am profitat de ocazie și am venit cu câteva priorități pe termen scurt:

  1. Să facă regulă și să aibă grijă de acostamentele drumurilor
  2. Să fie vopsite calitativ și regulat marcajele rutiere
  3. Să propună un plan de plasare a indicatoarelor de informare și de securitate pe drumurile naționale și regionale”, a declarat Spînu.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...