[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii11 August 2021 07:00

Opinie: Guvernul Gavriliță nu este o „celulă de criză”, este doar o verigă „mai tare”

„Impresia este că această guvernare, declarată de dreapta, dar în fapt la fel de socialistă, pretinde doar că este mai perfomantă și că se pricepe mai bine la diriguirea treburilor statului. Acest fapt este îndoielnic, desigur, cu atât mai mult că cei care au obținut funcții importante în Guvern nu au nici un fel de experiență administrativă, dar… poate ei au talente ascunse care vor compensa acest handicap”. Aceste declarații au fost făcute de Sergiu Mocanu, președintele Mișcării Populare Antimafie (MPA) cu referire la noul Guvern, informează TRIBUNA.

Victoria electorală categorică a PAS – a mai spus Mocanu – nu a fost o revoluție ca altă dată în Georgia sau Ucraina, victoria lor electorală nu este nici o schimbare de paradigmă politică.

„La 11 iulie s-a produs o succesiune la putere – niște guvernanți odihniți au înlocuit niște guvernanți obosiți”, a subliniat politicianul.

Așadar – a remarcat el – Guvernul Gavriliță nu este o „Celulă de criză”, nu este nici un „Stat Major” al operațiunilor de lichidare a consecințelor guvenărilor mafiote de până acum, Guvenul Gavriliță este doar o verigă „mai tare” într-un lanț al „grijei pentru oamenii muncii”.

„Prin urmare, au venit nu „vremuri bune”, ci „vremuri mai bune”, dar asta, fiți deacord, este altceva”, a conchis Sergiu Mocanu.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...