[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii27 Iulie 2021 07:00

Declarație: După 2 săptămâni de discursuri populiste, să alegi să nu livrezi nimic în prima zi a Parlamentului... o fi o tactică și asta!?

Managementul comunicării, managementul curentelor de opinie/așteptărilor cetățenilor vor fi componente extrem de importante  – a declarat sociologul Doru Petruți, cu referire la ședința de ieri a Parlamentului și pauza luată până joi, informează TRIBUNA.

Expertul a spus că, ieri, din păcate, așteptările erau altele și cursul evenimentelor din Parlament, lipsa lor de fapt, va genera și va alimenta opinii privind lipsa pregătirii, lipsa soluțiilor, lipsa cadrelor etc.

„După 2 săptămâni de discursuri populiste, cu destule confuzii și lipsă de coordonare mesaje, să alegi să nu livrezi nimic în prima zi a Parlamentului când toată lumea așteaptă ceva, oricât de mic … o fi o tactică și asta, cine știe!?”, a menționat Petruți, într-o postare pe Facebook, subliniind: „Percepțiile definesc realitatea și, în acești 30 de ani, toate partidele aflate la putere au fost mai mult decât deficitare în a comunica chiar și puținele realizări pe care le-au avut”.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...