[ X ]
[ X ]
Important24 Iulie 2021 06:00

(ACUM UN AN) Solicitarea Platformei DA

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 24 iulie 2020.

Solicitarea Platformei DA

În cadrul unui briefing de presă, fracțiunea parlamentară a Platformei Demnitate și Adevăr a solicitat convocarea ședinței Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică pentru a discuta situația din Zona de securitate.

Conferinţa PAS

Fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate, în cadrul unei conferinţe de presă, a solicitat Guvernului să asigure, până la 31 iulie, un plan concret de acțiuni pentru asigurarea redeschiderii și funcționării grădinițelor din 10 august.

Reuniune la MAEIE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea a organizat o reuniune în format videoconferință cu șefii misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale Republicii Moldova privind organizarea alegerilor prezidențiale.

Întrevederea Preşedintelui cu Ambasadorul rus

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în RM, Oleg Vasneţov.

Ceremonie la Preşedinţie 

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-a semnat anterior.

Discuţia Zinaidei Greceanîi cu Oleg Vasnețov

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

Alexandru Jizdan – la o reuniune online

Șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a GUAM, Alexandru Jizdan a participat la cea de-a 14-a Reuniune a Biroului Adunării Parlamentare GUAM, desfășurată în format on-line.

Şedinţa CNESP

Prim-ministrul Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale Extraordinară în Sănătate Publică, a comunicat despre ultimele decizii adoptate.

Şedinţă comună a CEC şi a CNPDCP

Comisia Electorală Centrală (CEC) și Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) au avut o ședință de lucru, în cadrul acesteia fiind discutate aspecte de organizare și desfășurare a procesului electoral, în partea ce ținea de respectarea legislației privind protecţia datelor cu caracter personal.

Conferinţa lui Vladimir Golovatiuc

Deputatul socialist, Vladimir Golovatiuc, în cadrul unei conferinţe de presă, s-a referit la acţiunile ce au permis menținerea stabilității financiare a RM.

Întrevederea Preşedintelui cu presa

Preşedintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentanţii presei la Reşedinţa de la Condriţa.

 

Sursa: Almanah Politic-2020

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...