[ X ]
[ X ]
Important22 Iulie 2021 12:00

Declarație: Toată averea pe care au dobândit-o deputații Platformei DA în acești doi ani în Parlament este inestimabilă

„Aici se încheie activitatea Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova. Pot spune cu mândrie că acești doi ani m-au legat de o echipă extraordinară, alături de care mi-am îndreptat toată energia, cugetul și străduința pentru a servi interesului cetățeanului și țării noastre” – a declarat Stela Macari, deputat al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) în Parlamentul de legislatura a X-a, informează TRIBUNA.

Cu certitudine – a spus ea – în acești doi ani, pentru cei din Platforma DA nu au existat limite, nu a existat timp personal sau zile de odihnă, iar familiile le-au simțit lipsa.

„Noi am muncit pentru a ne îndeplini visul la care cu toții tindem de atâta timp – să avem o țară în care să vrem să trăim. Am reușit multe sau puține, e de datoria domniilor voastre să ne judecați, însă nu trebuie să puneți la îndoială că pe agenda noastră prioritară au fost alte interese, decât cele de a soluționa problemele cu care se confruntă societatea noastră: medicii, veteranii, agricultorii, profesorii, autoritățile locale, micul business, oamenii în etate și tinerele familii…”, a declarat politicianul.

Macari a remarcat că toată averea pe care au dobândit-o deputații Platformei DA în acești doi ani de zile este inestimabilă și nu se numără în conturi, afaceri sau proprietăți.

„Sunt zecile de proiecte de legi, importante pentru oameni, care rămân în Parlament și care trebuie continuate de următoarea legislatură. Sunt rapoartele Comisiilor de anchetă, care vor servi instituțiilor de drept ale statutului să pună umărul la curățarea țării de corupți și de injustiție. Sunt sesizări la Curtea Constituțională care încă urmează să fie analizate”, a enumerat ea.

Totodată, fruntașul Platformei DA a subliniat: „Fiți siguri că Platforma DA, ca partid extraparlamentar, va rămâne la fel de vocal, așa cum ne cunoașteți din 2015, și nu va admite că șansa pe care, noi toți împreună, am oferit-o acestei țări, să fie ratată. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...