[ X ]
[ X ]
Important15 Iulie 2021 16:00

Igor Dodon: Noi suntem interesați ca să fie învestit cât mai rapid Guvernul

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, unul dintre liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, afirmă că ei sunt interesați ca Guvernul să fie învestit cât mai repede, informează TRIBUNA.

Igor Dodon a declarat, în cadrul emisiunii „ГЛАВНЫЙ ВОПРОС” de la NTV Moldova, că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va contesta rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, deoarece astfel va fi tărăgănat procesul de formare a noului Guvern, ceea ce va duce la înrăutățirea situației din țară.

„Avem unele observații. Dar pentru ce să contestăm, ca să lungim procesul? Din contra, noi suntem interesați ca să fie învestit cât mai rapid Guvernul, nu este un interes politic, ci sunt interesele cetățenilor. Guvernul trebuie să înceapă să activeze cât mai repede, oamenii așteaptă rezultate concrete. Vedeți ce se întâmplă pe piața produselor petroliere, în agricultură unde sunt pierderi de 220 de milioane, trebuie să ne pregătim de sezonul rece. Este mult de lucru. De aceea, noi nu vom contesta”, a declarat deputatul ales.

Liderul socialiștilor a reiterat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor fi o opoziție profesionistă și responsabilă, care va taxa dur guvernarea, dacă aceasta va devia de la interesele cetățenilor și a țării.

 

Cristina Gurez

 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...