[ X ]
[ X ]
Important28 Iunie 2021 13:58

(FOTO) Igor Dodon: La întâlnirile mele, ușile sunt întotdeauna deschise – atât acum, cât și atunci când eram președinte. Oricine poate veni

Liderul PSRM, Igor Dodon împreună cu Bogdan Țîrdea și Constantin Starîș, fruntași ai Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, au avut o întâlnire cu cei din Ștefan Vodă, informează TRIBUNA. 

„Cetățenii nu sunt indiferenți față de situația actuală și doresc o îmbunătățire a acesteia. Am simțit un sprijin important din partea oamenilor pentru programul nostru electoral, care are drept scop creșterea nivelului vieții, inclusiv a oamenilor din mediul rural”, a scris Igor Dodon, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, interlocutorii au vorbit despre proiectele realizate în raion cu susținerea fracțiunii parlamentare a PSRM, cum ar fi reabilitarea a circa 20 km de drum în raionul Ștefan Vodă, și alocarea pentru anul 2021 a peste 5 milioane de lei pentru diverse proiecte: iluminarea stradală din localitățile Olănești și Carahasani, schimbarea turnului de apă din Brezoaia, renovarea și dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare a școlilor și grădinițelor de copii din raion etc.

Igor Dodon a îndemnat cetățenii să participe la alegeri pe data de 11 iulie și să voteze pentru echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, să voteze pentru un viitor sigur și prosper pentru Republica Moldova.

Cei trei politicieni au avut o întâlnire cu localnicii din raionu Căușeni. Într-o postare pe Facebook, liderul PSRM a scris că oamenii din regiune i-au rugat să soluționeze problema privind relansarea în Rusia a exporturilor fără taxe a produselor agricole.

„Am subliniat faptul că echipa noastră de profesioniști va continua negocierile cu partenerii ruși în acest sens, iar în Parlamentul de noua legislatură vom promova mai multe inițiative pentru protejarea produselor autohtone.

Totodată, am discutat despre necesitatea soluționării problemelor privind asigurarea cu apă potabilă, reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială. Am menționat că una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este dezvoltarea infrastructurii regionale”, a mai anunțat Igor Dodon.

Locuitorii din Căușeni, care au venit la întâlnirea cu reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, s-au plâns că nu li s-a permis să vorbească cu Maia Sandu, care anterior a fost cu o vizită în raionul Căușeni, pentru că ”nu erau pe liste”. Igor Dodon consideră că acest lucru indică asupra faptului că Maiei Sandu îi este frică de oameni, dar nu va putea fugi la nesfârșit de ei, a remarcat el. „La întâlnirile mele, ușile sunt întotdeauna deschise – atât acum, cât și atunci când eram președinte. Oricine poate veni. Pe când ea se teme de oameni. De ce să-ți fie frică? Oamenii au votat, mulți vor să vină și să vadă pentru cine au votat. Nu vreau să critic, dar fuga de oameni nu poate dura la nesfârșit, mai ales acum, când ea este ”pe val”. Dar ce se va întâmpla atunci când ratingurile vor merge în jos? Este greșit, trebuie să fii deschis cu oamenii” – a spus el.

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...