[ X ]
[ X ]
Important17 Iunie 2021 14:30

ANSA și CNA consolidează climatul de integritate instituțională și profesională al angajaților

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) împreună cu Centrul Național Anticorupție (CNA) au lansat, la Hâncești, Campania de informare și sensibilizare privind rigorile de integritate instituționale și profesionale, informează TRIBUNA.

„Campania are drept scop sporirea și consolidarea climatului de integritate instituțională și profesională al angajaților din domeniul siguranței alimentare, precum și creșterea gradului de responsabilitate în procesul de executare a activităților de serviciu”, comunică reprezentanții ANSA.

Astfel, pe parcursul la o lună de zile, ofițerii CNA vor asigura în subdiviziunile teritoriale ale ANSA activități de informare și sensibilizare privind măsurile de asigurare a integrității instituționale și profesionale, modalitățile de denunțare a manifestărilor de corupție, institutul avertizorului de integritate, controlul integrității instituționale asigurat de CNA, răspunderea pentru lipsa integrității, mecanismele de sesizare a CNA și alte rigori de integritate.

Activitățile de informare și sensibilizare vor contribui la fortificarea integrității instituționale și profesionale și la prevenirea și combaterea corupției.

 

Cristina Pendea

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...