[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important10 Iunie 2021 17:00

Declarație: Nu mai trebuie să acceptăm să fim prostiți cu promisiuni populiste cum ar fi cele de majorare a pensiilor și salariilor

Fostul consilier al Premierului Ion Chicu, juristul Nicolae Eșanu, fost secretar de stat, e de părere că, cetățenii nu trebuie prostiți cu promisiuni populiste cum ar fi cele de majorare a pensiilor și salariilor, transmite TRIBUNA.

Nicolae Eșanu spune că nu putem avea pensii și salarii decente până nu asigurăm o creștere economică sustenabilă.

„Văd că a început concursul promisiunilor populiste privind intențiile de majorare a pensiilor și a salariilor. Și cred că merită să mai repet un lucru elementar – nu trebuie să mai acceptăm să fim prostiți cu asemenea promisiuni. Ori este evident, că nu vom avea pensii și salarii decente, până nu se va asigura o creștere economică sustenabilă. Și merită să luăm în calcul doar programele care vin cu soluții în acest sens”, a menționat, el într-o postare pe Facebook.

De asemenea, fostul secretar de stat punctează că a considerat totdeauna că partidele serioase sunt forțate de circumstanțe să includă în programele sale și promisiuni populiste.
„Cred că am greșit și a venit timpul să înțeleg că, cei care fac promisiuni deșarte nu pot fi considerați serioși. Chiar dacă au cele mai bune intenții. De asemenea, cred că a venit timpul să spun și public că, în opinia mea, cei care majorează pensiile și salariile, fără a asigura surse de venit suplimentar pentru aceasta, ne fură viitorul, și ne condamnă la sărăcie perpetuă”, mai spune Nicolae Eșanu.
Cristina Parfeni
Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...