[ X ]
[ X ]
Important9 Iunie 2021 15:59

Luni va fi examinat proiectul aprobării și aplicării prețurilor la produsele petroliere

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru luni 14.06.2021, ora 15:00 desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia va fi examinat și supus aprobării proiectul de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere, transmite TRIBUNA.

Proiectul a fost elaborat în strictă conformitate cu prevederile Legii nr. 54/2021 pentru modificarea Legii nr. 461/2001 privind piața produselor petroliere care prevede o nouă modalitate de stabilire a prețurilor de comercializare a produselor petroliere principale și a gazului lichefiat de către „agenții economici” care activează în sectorul dat.

Proiectul deciziei poate fi consultat pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...