[ X ]
[ X ]
Important1 Iunie 2021 14:51

 Zâmbete și bucurii pentru copiii Internatului din Cupcui, Leova din partea AIPA

De Ziua Internațională a Copilului, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a adus zâmbete și voie bună copiilor, lipsiți de dragoste și cămin familial din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova, transmite TRIBUNA.

De 1 iunie se sărbătorește copilăria, inocența și dragostea necondiționată. Este ziua în care societatea încearcă să conștientizeze că orice copil are dreptul la familie, la educație și la o copilărie fără griji. Conducerea AIPA reamintește, prin acțiunile sale, că nu există copil străin și îndeamnă societatea să intervină la bunăstarea copiilor rămași fără ocrotire părintească.

Cu acest prilej, AIPA a dat dovadă de mărinimie și solidaritate, inițiind un act de caritate la care au fost invitați să contribuie toți colaboratorii Agenției cu donații pentru a organiza o zi plină de culoare copiilor din centrul multifuncțional din s. Cupcui, r-nul Leova.

Din donațiile colectate copiii s-au delectate cu dulciuri, pizza, suc și alte bunătăți. În ciuda faptului că începutul verii este marcat de vreme ploioasă și posomorâtă, AIPA a reușit să aducă licăriri de fericire pe chipurile copiilor.

În lumina celor expuse, aducem sincere mulțumiri tuturor colaboratorilor oficiului central, precum și oficiilor teritoriale ale AIPA, nu în ultimul rând, partenerului de încredere SRL „SANDRILIONA”, care a binevoit să îndulcească copiii Orfelinatului cu înghețată.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...