[ X ]
[ X ]
Important1 Iunie 2021 16:00

Igor Dodon: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are experiența necesară și intenția fermă de a promova proiecte concrete de dezvoltare a economiei

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a avut o întrevedere cu angajații Centralei Electrice cu Termoficare №2 din Chișinău. În cadrul acesteia au fost discutate problemele cu care se confruntă angajații, dar și întreprinderea, informează TRIBUNA.

De asemenea, au fost abordate diverse subiecte legate de politicile sociale, promovate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, viziunile cu privire la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și de redresare a situației economice din țară.

„Dezvoltarea întreprinderilor din Moldova, acordarea sprijinului necesar pentru a spori calitatea serviciilor prestate populației este o prioritate pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor”, a declarat Dodon.

În acest context, liderul PSRM a subliniat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are o echipă de profesioniști în domeniu, are experiența necesară și intenția fermă de a promova proiecte concrete de dezvoltare a economiei, de susținere a mediului de afaceri și a omului muncitor.

 

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...