[ X ]
[ X ]
Important25 Mai 2021 15:53

Ciocoi, la discuții cu Ioniță

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, l-a primit în vizită pe Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. Oficialii au făcut schimb de opinii cu privire la relațiile moldo-române și au purtat discuții pe marginea situației epidemiologice actuale de pe cele două maluri ale Prutului, informează TRIBUNA.

În cadrul întrevederii, potrivit unui comunicat al Guvernului, au fost abordate subiecte privind cooperarea economică, implementarea proiectelor transfrontaliere de interes comun, dar și perspectivele de dezvoltare activă pe domenii de infrastructură.

Șeful Executivului și-a exprimat gratitudinea pentru suportul oferit de autoritățile române de-a lungul timpului în diverse domenii, inclusiv pentru agricultură și combaterea pandemiei. În mod special, Aureliu Ciocoi a mulțumit oficialului român pentru ajutorul umanitar acordat în sectorul medical și dozele de vaccin livrate în timp util, atât de necesare pentru inițierea procesului de imunizare a populației.

Daniel Ioniță a reiterat disponibilitatea continuă a statului român de a oferi sprijinul necesar cetățenilor Republicii Moldova în lupta cu virusul Covid-19. Ambasadorul României la Chișinău a subliniat angajamentul Guvernului de la București în susținerea și încurajarea Republicii Moldova privind aspirațiile de integrare în spațiul european.

 

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...