[ X ]
[ X ]
Breaking news20 Mai 2021 16:16

Dodon și Voronin au condus ședința Blocului: Vom fi principala forță politică din viitorul Parlament

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, declară că astăzi, împreună cu președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, a avut o întrevedere cu toți candidații la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova de pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, informează TRIBUNA.

Pe o rețea socială, Dodon spune că, candidații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au demonstrat în practică faptul că pot lucra pentru oameni, pentru țară.

„Aceștia au înregistrat rezultate bune în diverse domenii în care activează, de la administrarea treburilor publice în interesul cetățenilor, la dezvoltarea economiei, agriculturii, medicinei, educației etc.  Avem profesioniști care în diferite perioade au demonstrat că Moldova poate să se dezvolte, că poate fi asigurată ordinea și bunăstarea în țară. Candidații noștri sunt adevărații patrioți ai Republicii Moldova, cei care, prin dragoste și acțiuni, luptă pentru păstrarea suveranității țării noastre, a identității naționale și a valorilor noastre tradiționale creștine”, notează Dodon, pe Facebook.

La fel, socialistul se arată convins că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va fi principala forță politică din viitorul Parlament.

„Le-am urat succes tuturor candidaților și am stabilit că pentru noi principala formă de comunicare în actuala campanie electorală va fi cea de discuții la direct cu cetățenii. Vom merge în toate localitățile din țară, vom discuta cu cetățenii, pentru a-i asculta, a-i auzi și pentru a realiza așteptările lor”, a conchis Igor Dodon.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...