[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important15 Mai 2021 06:00

(ACUM UN AN) Solicitarea Grupului „Pro Moldova”

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 15 mai 2020.

Solicitarea Grupului „Pro Moldova”

Grupul parlamentar „Pro Moldova” a cerut convocarea de urgență a unei ședințe plenare a Parlamentului și chemarea în plen a Premierului Ion Chicu cu întregul Cabinet.

Întâlnire la sediul PDM

Preşedintele PDM, Pavel Filip şi deputaţii fracţiunii PDM în Parlament s-au întâlnit cu preşedinţii organizaţiilor teritoriale ale formaţiunii.

Întrevederile Zinaidei Greceanîi şi a lui Ion Chicu cu Sándor Szabó

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în RM,  Sándor Szabó. În aceeaşi zi, şi Premierul Ion Chicu a avut o întrevedere cu Sándor Szabó.

Discuţia şefului statului cu Ambasadorul SUA 

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Dereck J. Hogan, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Oficialii au discutat un spectru larg de chestiuni legate de dezvoltarea dialogului strategic dintre cele două state.

Eveniment cu participarea Premierului

Prim-ministrul Ion Chicu a participat la evenimentul de încheiere a misiunii medicilor români, care a durat 14 zile. Echipa de specialiști din România și-a desfășurat activitatea în municipiile Chișinău, Bălți și Cahul.

Întâlnirea Extraordinară virtuală a Șefilor de Guverne a ICE

Prim-ministrul Ion Chicu a participat la Întâlnirea Extraordinară virtuală a Șefilor de Guverne a Inițiativei Central Europene (ICE) pentru administrarea urgenței generate de epidemia COVID-19.

Noi plecări din PDM

Organizația primară a PDM din localitatea Izvoare, raionul Fălești, a anunțat despre trecerea ei in-corpore la Partidul Politic „Șor”.

Sursa: Almanah Politic-2020

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...