[ X ]
[ X ]
Important14 Mai 2021 16:20

Conducerea Î.S.„Poșta Moldovei”, la discuții cu reprezentanți ai FAN Courier România și Frisbo Moldova

Oportunitățile de colaborare în dezvoltarea comerțului electronic în Republica Moldova și România – discutate de conducerea Î.S.„Poșta Moldovei” cu reprezentanți ai FAN Courier România și Frisbo Moldova, cu suportul Ambasadei României în Republica Moldova, informează TRIBUNA.

În cadrul întrevederii, la care au luat parte Cornel Morcov – director comercial FAN Courier, Elena Agrici – Director Frisbo Moldova și Adrian Berezintu ministru consilier Ambasada României în Republica Moldova, au fost abordate mai multe subiecte printre care și impactul fluxului crescut de comenzi de pe platformele on-line către companiile de curierat, cerințele specifice în ceea ce priveste serviciile de livrare și provocările logistice generate, schimbul de experiență și bunele practici în domeniul curierat, precum și oportunitatea unei colaborări între Î.S ”Poșta Moldovei” și FAN Courier în vederea importului/exportului produselor de pe platformele on-line.

Potrivit directorului general al Î.S.”Poșta Moldovei”, Vitalie Zaharia, serviciile de livrare sunt importantă componentă a circuitului comerțului electronic, iar dezvoltarea Serviciului Curier Rapid presupune investiții în resursele logistice și în tehnologii informaționale. În acest sens, Î.S „Poșta Moldovei” planifică investiții în scopul digitizării proceselor, extinderea parcului auto și dotarea acestuia cu mijloace de transport ecologic și crearea de puncte de pick-up pentru clienții magazinelor online la nivel de țară.

”Centrul Curier Rapid al Î.S. ”Poșta Moldovei” este orientat să investească în dezvoltare și să presteze servicii de calitate, sigure, moderne clienților săi. Ne dorim să devenim partener de încredere pentru toți clienții noștri”, a mai punctat Vitalie Zaharia.

Î.S.”Poșta Moldovei” este singurul operator de profil din Moldova. Întreprinderea oferă un larg spectru de servicii poştale şi financiare pe întreg teritoriul ţării, dispune de o reţea teritorială de peste 1200 de oficii şi agenţii poştale și prestează servicii poştale cetăţenilor în mai mult de 1500 localităţi ale ţării.

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...