[ X ]
[ X ]
Important11 Mai 2021 12:11

În această săptămână, Serviciul Vamal celebrează solidaritatea și valorile europene

„Asistența instituțiilor europene, care pe parcursul ultimilor 7 ani au alocat resurse substanțiale în vederea implementarea setului de reforme agreat în cadrul Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană, a contribuit la evoluția și dezvoltarea statului nostru. Ratificarea Acordului de Asociere a creat premise pentru o deschidere fără precedent a pieței comunitare pentru produsele din Republica Moldova”, comunică reprezentanții Serviciului Vamal, informează TRIBUNA. 

„Vinurile, fructele, produsele industriale se întâlnesc acum mult mai des pe rafturile magazinelor din mai multe state ale Uniunii Europene. Or, acest lucru nu ar fi posibil fără facilitarea procedurilor vamale și asigurarea fluidizării circuitului comercial”, mai adaugă reprezentanții Serviciului.

„Lucrurile nu se opresc aici, iar Serviciul Vamal împreună cu partenerii de dezvoltare continuă să depună eforturi în sensul transpunerii agendei europene în procesul de impulsionare și facilitare a comerțului internațional”, mai spune sursa.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...