[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important8 Mai 2021 06:00

(ACUM UN AN) Apelul lui Andrian Candu 

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 8 mai 2020.

Plecări din PDM

Deputaţii Oleg Sîrbu, Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc şi Elena Bacalu au anunţat că părăsesc Partidul Democrat din Moldova şi aderă la grupul „Pro-Moldova”.

Reacţia PDM

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, în cadrul unui briefing, s-a referit la plecarea a patru deputaţi din PDM, afirmând că tot ce se întâmpla în acea perioadă era un atac împotriva formaţiunii.

Apelul lui Andrian Candu 

În cadrul unei conferințe de presă, liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu s-a adresat liderilor fracțiunilor din Parlament cu apelul să formeze un bloc comun împotriva guvernării.

Investitori – la Preşedinţie 

În continuarea întrevederilor de lucru cu asociațiile de afaceri și cu reprezentanții diferitelor ramuri ale economiei naționale, Președintele Igor Dodon a discutat cu șefii celor mai mari companii investiționale și camerelor de comerț străine, acreditate în RM.

Şedinţă convocată de MF

Ministerul Finanțelor, în calitate de Autoritate Națională de Coordonare a Asistenței Externe, a convocat o ședință online comună cu participarea reprezentanților Ministerului Economiei și Infrastructurii, Băncii Europene de Investiții, Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova pentru a aborda mecanismele de suport pentru sectorul real al economiei drept răspuns de urgență la efectele cauzate de pandemia COVID-19.

Şedinţa CSE

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat noi decizii în contextul epidemiei de COVID-19, despre care, la final, a anunţat Premierul Ion Chicu.

Prim-ministrul a condus şedinţa CUC

Prim-ministrul Ion Chicu a condus ședința Centrului Unic de Comandă a stării de urgență. Conducătorii autorităților și instituțiilor publice implicate în gestionarea situației epidemiologice au raportat măsurile întreprinse în acest sens.

Sursa: Almanah Politic-2020

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...