[ X ]
[ X ]
Important4 Mai 2021 06:00

Care este miza Partidului „Puterea Oamenilor” la alegerile anticipate? Ruslan Codreanu a spus-o tranșant!

Ruslan Codreanu, liderul Partidului „Puterea Oamenilor”, în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA, a fost întrebat Care este miza Dvs. în acest prim scrutin (alegerile anticipate din 11 iulie 2021)?”.

Politicianul a spus că, dacă trece o zi fără să afle „vreo măgărie din partea Guvernului, Primăriei capitalei, sau majorității parlamentare Socialiști-Șor este ca o sărbătoare” pentru ei.

„Adică să o spun mai clar, nu există zi să nu mă trezesc și să nu aflu că cineva ne fură, cineva ne minte, cineva își bate joc. Iar cei care stau acum în fotolii ne au de proști. Este ca și în copilărie, când bunica voia să mă pedepsească, mă punea să umplu un butoi cu apă și mă trimitea la fântână cu căldarea spartă. Eu la fântână o umpleam, dar până la butoi ajungeam cu ea mai puțin de jumătate.

Asta e miza noastră, să venim cu o echipă care să vrea să servească fiecare OM al Chișinăului și al țării, o echipă care, în loc să dea pomeni, să fie în stare să lucreze și să implementeze proiecte pentru OAMENI. O echipă de OAMENI pentru OAMENI”, a subliniat Ruslan Codreanu.

Amintim că, Partidul „Puterea Oamenilor” a fost înregistrat oficial la finalul lunii martie curent.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...