[ X ]
[ X ]
Breaking news30 Aprilie 2021 06:00

Igor Grosu: Am așa o presimțire că imediat după alegeri, pe 12 iulie...

Am așa o presimțire că imediat după alegerile parlamentare anticipate, pe 12 iulie curent, actorii politici o să lase bravada și poziționările și se vor așeza la masa de discuții. Declarația a fost făcută de Igor Grosu, președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), pentru Europa Liberă, informează TRIBUNA.

Grosu a spus că vor fi discuții, se vor parcurge toate etapele și va fi creată o majoritate, va fi învestit un Guvern, pentru că toți înțeleg că țara noastră nu mai poate continua să existe din împrumuturi, când poate beneficia de surse financiare în condiții foarte bune, având un Guvern plenipotențiar.

Fiind întrebat dacă mizează că PAS va obține 51 de mandate la anticipate, el a spus: „Noi contăm ca oamenii să vină masiv la vot și după alegeri vom trage linia și vom număra. Noi contăm pe multă muncă – asta le spun eu colegilor mei – trebuie să muncim”.

Totodată, Grosu a fost întrebat și dacă ar putea fi din nou candidat la funcția de Prim-ministru, după alegeri, iar politicianul a spus că e prematur de vorbit acum la acest subiect.

Politicianul a precizat că PAS va merge pe cont propriu în aceste alegeri, iar cetățeanul e cel care va decide cine intră în Parlament.

„Trebuie fiecare formațiune să-și testeze posibilitățile. Nu mai sunt vremurile acelea când cineva controla tot și făcea dezmăț din actorii electorali, vom depune eforturi ca alegerile să fie corecte”, a subliniat Grosu.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...