[ X ]
[ X ]
Important26 Aprilie 2021 14:56

Se anunță un nou proces de judecată în politica autohtonă

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco spune că îl va da în judecată pe deputatul PSRM, Vasile Bolea, pentru calomnie, transmite TRIBUNA.

Decizia vine în contextul în care Vasile Bolea a decis să facă unele interpelări la mai multe instituții de stat pe numele lui Litvinenco.

„Nu discut și nu am discutat niciodată cu judecătorul Nicolae Roșca din momentul intrării în exercițiul funcției. M-am văzut accidental, așa cum m-am văzut cu multe alte persoane, cu domnul Roșca la inaugurarea Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și la două înmormântări – a domnului Cataranciuc și a domnului Cotorobai. Respect independența judecătorilor Curții Constituționale și deciziile acestei instituții. Anume independența Curții Constituționale reprezintă puterea ei în fața uzurpatorilor”, spune Litvinenco.

Amintim că, azi dimineața deputatul Litvinenco a depus o adresare la Procuratura Generală prin care a solicitat examinarea pretinselor fapte de uzurpare a puterii de stat și tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Cristina Parfeni

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...