[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Aprilie 2021 14:00

(FOTO) Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. a desfășurat tradiționala ceremonie de sfințire a produselor pascale

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. a organizat astăzi, 26 aprilie, ceremonia de Sfințire a produselor destinate sărbătorilor de Paşti de către Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove, împreună cu un sobor de preoţi, transmite TRIBUNA.

Evenimentul s-a desfăşurat pe teritoriul întreprinderii, într-un format restrâns, asistat de directorul general al întreprinderii, Boris Andros, și respectând cu strictețe normele de siguranță impuse de starea epidemiologică din țară.

Pentru ca produsele fabricate la „Franzeluţa” S.A. să ajungă pe masa fiecărui cetăţean, au fost preconizate spre producere în jur de 150 tone de produse pascale. Consumatorii îşi vor putea alege produsul preferat dintr-o varietate de 42 de produse, majoritatea vor avea marcate pe ambalaje mesajul: „Binecuvântat de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir”.

Cu această ocazie, Directorul general al „Franzeluţa” S.A., Boris Andros a adresat sincere mulţumiri Înaltpreasfinţiei Sale pentru că a dat curs invitaţiei și în acest an.

„Înfăptuirea Serviciului divin de sfinţire a produselor tradiţionale de Paşti a devenit deja o tradiţie frumoasă, pe care întreprinderea o păstrează cu sfinţenie. Ne bucurăm că, pe această cale, reușim să oferim posibilitate creştinilor de a procura cozonaci şi pască sfinţită din magazinele specializate „Franzeluța”. Suntem convinşi că produsele noastre vor fi deliciul de nelipsit de pe masa de sărbătoare a fiecărei familii, iar pentru noi acest lucru este unul foarte important”, a spus Boris Andros.

Și ÎPS Vladimir a adresat un mesaj: „În fiecare an, venim cu mare bucurie la Combinatul de panificație  „Franzeluța  S.A. să înălțăm rugăciuni Bunului Dumnezeu și să sfințim prinoasele pascale, care vor ajunge pe masa creștinilor în ziua Sfintei sărbători de Paști. Este un lucru frumos, un lucru bineplăcut lui Dumnezeu pe care îl facem și în acest an, în pofida tuturor greutăților și a pandemiei care s-a abătut pe întreg globul pământesc. Sperăm că toți cei care vor gusta din produsele sfințite să simtă bucuria Învierii, iar Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”.

Menționăm că „Franzeluţa” S.A a dat startul vânzărilor produselor pascale la începutul lunii aprilie. Debutul a fost făcut cu produsele pascale care au un termen de valabilitate mai îndelungat, cum sunt Panettone şi Figurinele dulci, iar treptat, au fost expuse și celelalte  produse. Excepţie face doar pasca cu brânză de vaci, care va putea fi comercializată mai aproape de ajunul Paștelui (din data de 28.04).

La capitolul produselor noi, au fost lansate checurile  „Ciocolată și vișină” și „Melodie de primăvară”, precum și alte două figurine dulci:  „Iepuraș de Paști”,  „Vestitorii de Paști”.

„Ne străduim să punem accent deosebit, atât pe produsele tradiționale precum cozonacii, pasca, ruladele cu gem, dar și pe produsele moderne, cum sunt panettone, fabricaţi după tehnologie italiană. Folosim doar ingrediente naturale (unt, gălbenușuri de ou) şi umpluturi delicioase de: ciocolată, gem, vișine, cacao, fructe zaharisite, mac, stafide şi miez de nuci.

Produsele pascale sunt disponibile, atât în magazinele specializate „Franzeluţa”, cât şi în reţelele mari de supermarketuri din țară.

Poziţionându-ne ca o întreprindere social responsabilă, oferim preţuri din cele mai accesibile. Acestea  variază  între 8,00  lei şi 90,00 lei pentru checuri, cozonaci, figurine dulci, rulade şi de la 45,00 până la 155,00 lei pentru panettone”, menționează întreprinderea.

Cristina Parfeni

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...