[ X ]
[ X ]
Breaking news19 Aprilie 2021 06:30

Igor Grosu: Alegerile anticipate vor permite crearea unei majorităţi pro-europene responsabile

Igor Grosu, președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), consideră că alegerile parlamentare anticipate vor duce la crearea unei majorități pro-europene în Parlament, informează TRIBUNA.

„Acest Parlament este nefuncţional, nu mai are soluţii pentru ţară în condiţiile crizei pandemice şi economice. Mai mult ca atât, acest Parlament şi-a pierdut definitiv legitimitatea şi nu mai exprimă voinţa cetăţenilor, dar al unor clanuri mafiote grupate în jurul lui Dodon, Şor şi Plahotniuc”, a declarat el, pentru newsweek.ro.

În opinia sa, alegerile anticipate vor permite crearea unei majorităţi pro-europene responsabile şi a unui guvern plenipotenţiar, profesionist şi eficient, iată de ce reprezintă singura soluţie de a depăşi criza politică din Republica Moldova şi cu cât mai repede acest lucru se va produce, cu atât mai bine.

„Sperăm ca preşedintele Republicii Moldova să aibă posibilitatea să semneze cât mai curând decretul de dizolvare şi demararea campaniei electorale”, a conchis liderul interimar al PAS.

Cristina Gurez 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...